Sudička

11.4.2023 – Dnes jsme nechali za duhový most odejít Sudičku… bohužel zázrak se nekonal 😢 Už při poslední návštěvě, kdy byly známy výsledky, jsme věděli, že je vše špatně. Sudička měla agresivní nádor, který velmi rychle rostl, bohužel hlavně do tlamičky. Pomalu přestávala jíst.
Dny, které u nás trávila jsme se snažili maximálně mazlit, k jídlu dostávala jen to nejlepší, rozmixované do polévky… zkrátka jsme se snažili zbytek života Sudičce co nejvíce zpříjemnit 😔 Je nám moc líto, že nešlo udělat více.
———————————————————————————————————————————————–
Zraněnou Sudičku jsme přijali 8.2.2023 ze Sudovic.
 
Sudička byla cca před měsícem nalezena v Sudovicích v příkopu. Pokrytá kostřička s obrovskou mokvající ranou na levé části hlavičky. Fotky při příjmu nelze publikovat… Původně jsme mysleli, že je to konečná a jen jí pomůžeme od bolesti…
Ale Sudička zabojovala, s chutí začala jíst (nejdříve jen polévky, nyní s chutí dlabe i granulky). Paní veterinářka pořádně vyčistila ránu, napíchala ATB a my každý den ráno a večer čistili řapíkem a mazali framykoinem. Takto to trvá už měsíc. I když to moc nevypadá, rána se krásně zatáhla a Sudička i přibrala. Proto mohla 9.března absolvovat vyšetření RTG. To ukázalo frakturu čelisti. Výsledky krve byly překvapivě dobré. Byly vzaty vzorky a nyní budeme čekat 14 dní na výsledky. Sudička je moc vzornou pacientkou.
 
Pravděpodobně jde o bezprizorní kočičku, kterou jsme nechávali vykastrovat. Mladá cca do 2 let. Ať už výsledky dopadnou jakkoliv, vracet už jí na místo nebudeme.
 
Velké díky patří paní doktorce Jindrové z veterinární kliniky Zdaboř za úžasnou péči 💕 a paní Lucce Bold, která Sudičku zásobuje kvalitními konzervičkami.