Lola

Našla domov v březnu 2020.

3.12.2019 – Lola se pohybovala několik týdnů v okolí Tmáně u Berouna, v týdnu jsme byli požádáni Andreou z Chlupáčů v nouzi o zapůjčení odchytové klece a včera se fenka chytla. Dnes jsme jí převezli k nám. Bohužel bez označení, čipu. Stejné chování jako ty předchozí odchycené v této velké lokalitě, bázlivá, smutná. Tato má zřejmě nádor na mléčné liště.

Lola má za sebou vyšetření u veterináře, boule naštěstí není nádor, ale obří kýla. Má zánět v uších, očích a v meziprstí na tlapkách, jinak je ok, odhadovaný věk 5-6 let, váží 15 kg.  Venku na procházkách se začíná otrkávat, na zahradě přestává hledat díry k útěku.  Kontaktu s cizími lidmi jí dále budeme učit. Lola je očkovaná, odčervená a čipovaná.

20.1.2020 Kastrace a operace kýly.

4.3.2020 Lola dnes dospává po posledním zákroku, což jsou zoubky. Nakonec zub, který vypadal zle, byl zlomený, ale ne zkažený. Lola může tedy do adopce. Je odčervená, plně očkovaná, čipovaná, kastrovaná, má odoperovanou kýlu a vyčištěné zoubky.  Miluje procházky, jako správný bígl stále slídí a čuchá. Se psy, které zná si hraje. Doma při sebevětší nejistotě štěká. Miluje ženy, rozumné děti jí nevadí, ale mužů se zatím stále bojí. Lola může do bytu, je čistotná, ale je potřeba počítat s určitou socializací a časem. V baráčku je potřeba mít než si zvykne dobře zabezpečenou zahradu. Uvítá psího parťáka nebo parťačku. V žádném případě nechceme domov jen proto, že se někomu bude líbit, ale chceme člověka, co nepodcení její ještě částečnou plachost a kdo jí bude rozumět.

Při adopci se sepisuje adopční smlouva, adopční příspěvek je 1 000,- Kč.

K vidění u Dobříše. Pokud máte o Lolu zájem, tak volejte 777 577 376.

Mohlo by se vám líbit...